USLUGE IZRADE NAMJEŠTAJA

Svaki komad namještaja treba ispuniti tri bitna zahtjeva, a oni su: “pristupačnost, funkcionalnost i estetika”. Sukladno vašem životnom ambijentu, željama i potrebama, dizajniramo, izrađujemo, dostavljamo i montiramo vaš novi namještaj po mjeri. 

Za vas vršimo usluge izrade kompletnog namještaj za urede, kuhinje, spavaće, dječje i dnevne sobe. Uz izradu svega navedenog nudimo i pojedinačnu izradu klasičnih ili ugradbenih ormara, kreveta, stolova, regala, komoda, vitrina, polica i kupaonskog namještaja. Za sve dodatne informacije obratite se našem prodajnom savjetniku.

PROCES NARUDŽBE NAMJEŠTAJA PO MJERI

Brojevi Art Plan

INICIJALNI RAZGOVOR S NARUČITELJEM

Dogovorite sastanak s našim savjetnikom već danas u prostoru koji želite opremiti vašim novim namještajem po mjeri. Potpuno smo prilagodljivi vašem dnevnom rasporedu.

Brojevi Art Plan 2

IZMJERA PROSTORA

Kako bismo napravili nacrt vašeg namještaja po mjeri potrebna je precizna izmjera prostora te treba uzeti u obzir i položaj električnih utičnica, dovoda vode i svega što bi moglo utjecati na izradu vaše nove kuhinje.

Brojevi Art Plan 3

IZRADA NACRTA

Nakom učinjenih izmjera te prema njima pristupamo izradi 3D nacrta iz kojega možete dobiti realan pogled na namještaj koji želite izraditi, a u to ulaze i eventualne promjene ili dodaci.

Brojevi Art Plan 4

IZRADA ELEMENATA I MONTAŽA

Po dogovorenom nacrtu radimo točne izračune i izrađujemo svaki element vašeg namještaja po mjeri, a nakon toga slijedi dostava te montaža u realnom prostoru i vremenu.

Kuhinja je jedno od najbitnijih mjesta vašeg doma te ona kao takva treba ispuniti tri bitna zahtjeva, a oni su: pristupačnost, funkcionalnost i estetika.

Ugradbeni ormari za razliku od klasičnih pružaju maksimalnu iskoristivost vašeg prostora, a mogu biti i neizostavni estetski element vašeg prostora. 

Kako biste se u svom uredu ili poslovnom prostoru osjećali udobno, za vas možemo izraditi kvalitetan i novi uredski namještaj. 

Dnevni boravak je mjesto u kojem provodimo vrijeme u druženju s obitelji, tv-om, knjigom, prijateljima ili samo u odmaranju. 

Za vas možemo izraditi radne ili računalne stolove za urede, radne i dječje sobe modernog dizajna sukladno vašim potrebama.

Za vas smo odabrali nekolicinu 3D modela kuhinja kako bi vam rasplamsali maštu i dali dodatne ideje za izradu vaše nove kuhinje po mjeri.