USLUGE IZRADE NAMJEŠTAJA

Svaki komad namještaja treba ispuniti tri bitna zahtjeva, a oni su: “pristupačnost, funkcionalnost i estetika”. Sukladno vašem životnom ambijentu, željama i potrebama, dizajniramo, izrađujemo, dostavljamo i montiramo vaš novi namještaj po mjeri. 

Za vas vršimo usluge izrade kompletnog namještaj za urede, kuhinje, spavaće, dječje i dnevne sobe. Uz izradu svega navedenog nudimo i pojedinačnu izradu klasičnih ili ugradbenih ormara, kreveta, stolova, regala, komoda, vitrina, polica i kupaonskog namještaja. Za sve dodatne informacije obratite se našem prodajnom savjetniku.

PROCES NARUDŽBE NAMJEŠTAJA PO MJERI

INICIJALNI RAZGOVOR S NARUČITELJEM

Dogovorite sastanak s našim savjetnikom već danas u prostoru koji želite opremiti vašim novim namještajem po mjeri. Potpuno smo prilagodljivi vašem dnevnom rasporedu.

IZMJERA PROSTORA

Kako bismo napravili nacrt vašeg namještaja po mjeri potrebna je precizna izmjera prostora te treba uzeti u obzir i položaj električnih utičnica, dovoda vode i svega što bi moglo utjecati na izradu vaše nove kuhinje.

IZRADA NACRTA

Nakom učinjenih izmjera te prema njima pristupamo izradi 3D nacrta iz kojega možete dobiti realan pogled na namještaj koji želite izraditi, a u to ulaze i eventualne promjene ili dodaci.

IZRADA ELEMENATA I MONTAŽA

Po dogovorenom nacrtu radimo točne izračune i izrađujemo svaki element vašeg namještaja po mjeri, a nakon toga slijedi dostava te montaža u realnom prostoru i vremenu.

Kuhinja je jedno od najbitnijih mjesta vašeg doma te ona kao takva treba ispuniti tri bitna zahtjeva, a oni su: pristupačnost, funkcionalnost i estetika.

Ugradbeni ormari za razliku od klasičnih pružaju maksimalnu iskoristivost vašeg prostora, a mogu biti i neizostavni estetski element vašeg prostora. 

Kako biste se u svom uredu ili poslovnom prostoru osjećali udobno, za vas možemo izraditi kvalitetan i novi uredski namještaj. 

Dnevni boravak je mjesto u kojem provodimo vrijeme u druženju s obitelji, tv-om, knjigom, prijateljima ili samo u odmaranju. 

Moderne sobe za djecu i mlade s velikim izborom  raznih elemenata omogućavaju vašim klincima udobnost, intimu i slobodu.

Spavaća soba je neizostavni dio vaše intime, mjesto za odmor, romantiku i snove. Učinite ju savršenom za vas.

Za vas možemo izraditi radne ili računalne stolove za urede, radne i dječje sobe modernog dizajna sukladno vašim potrebama.

Krevet predstavlja najvažniji dio svake dječje ili spavaće sobe. Glavna odlika svakog dobrog kreveta mora biti udobnost, a zatim estetika.

3D modeli kuhinja - dodatak

Za vas smo odabrali nekolicinu 3D modela kuhinja kako bi vam rasplamsali maštu i dali dodatne ideje za izradu vaše nove kuhinje po mjeri.

Vrh Stranice