Kuhinja je jedno od najbitnijih mjesta vašeg doma te ona kao takva treba ispuniti tri bitna zahtjeva, a oni su: pristupačnost, funkcionalnost i estetika.

Ugradbeni ormari za razliku od klasičnih pružaju maksimalnu iskoristivost vašeg prostora, a mogu biti i neizostavni estetski element vašeg prostora. 

Kako biste se u svom uredu ili poslovnom prostoru osjećali udobno, za vas možemo izraditi kvalitetan i novi uredski namještaj. 

Dnevni boravak je mjesto u kojem provodimo vrijeme u druženju s obitelji, tv-om, knjigom, prijateljima ili samo u odmaranju. 

Moderne sobe za djecu i mlade s velikim izborom  raznih elemenata omogućavaju vašim klincima udobnost, intimu i slobodu.

Spavaća soba je neizostavni dio vaše intime, mjesto za odmor, romantiku i snove. Učinite ju savršenom za vas.

Za vas možemo izraditi radne ili računalne stolove za urede, radne i dječje sobe modernog dizajna sukladno vašim potrebama.

Krevet predstavlja najvažniji dio svake dječje ili spavaće sobe. Glavna odlika svakog dobrog kreveta mora biti udobnost, a zatim estetika.

Kuhinje 3D modeli

3D modeli kuhinja - dodatak

Za vas smo odabrali nekolicinu 3D modela kuhinja kako bi vam rasplamsali maštu i dali dodatne ideje za izradu vaše nove kuhinje po mjeri.

Vrh Stranice