IZRADA KUHINJA KLASIČNOG ILI MODERNOG DIZAJNA

Izrada kuhinja po mjeri - izrada namještaja po mjeri

Kuhinja je jedno od najbitnijih mjesta vašeg doma te ona kao takva treba ispuniti tri bitna zahtjeva, a oni su: “pristupačnost, funkcionalnost i estetika”. Sukladno vašem životnom ambijentu, željama i potrebama, dizajniramo, izrađujemo i montiramo vašu novu kuhinju.

 

IZRADA NAMJEŠTAJA ZA DNEVNE BORAVKE

Izrada namještaja za dnevne boravke - izrada namještaja po mjeri

Dnevni boravak je mjesto u kojem kod kuće provodimo podosta vremena u druženju s tv-om, knjigom, ležaljkom, obitelji ili s prijateljima. U mogućnosti smo izraditi kompletan namještaj za vaše dnevne boravke, kako biste što ugodnije proveli svoje slobodno ili ponekad, radno vrijeme. Po vašoj želji možemo izraditi klasične ili moderne elemente namještaja svih varijanti boja i materijala dostupnog na tržištu

 

IZRADA NAMJEŠTAJA ZA SPAVAĆE SOBE

Izrada namještaja za spavaće sobe - izrada namještaja po mjeri

Spavaća soba je neizostavni dio vaše intime, mjesto za odmor, romantiku i snove. Kako biste ju učinili savršenom izradite je po narudžbi i unesite vlastitu kreativnost. Slobodno se zaigrajte s raznim paletama boja i oblika te rasporedom vaših novih elemenata namještaja.

 

IZRADA NAMJEŠTAJA ZA DJEČJE I MLADENAČKE SOBE

Izrada namješaja za dječje i mladenačke sobe - izrada namještaja po mjeri

Moderne sobe za djecu i mlade s velikim izborom izrade elemenata po mjeri omogućavaju potpunu prilagodbu vašim potrebama i prostoru, bilo dizajnom, bilo širokim spektrom i kombinacijama boja te kvalitetnih materijala dostupnih na tržištu. Osigurajte svojoj djeci njihov razigrani mali svemir za igru, učenje, a naravno i privatnost koju trebaju u mladenačkoj dobi.

 

IZRADA NAMJEŠTAJA ZA UREDE

Izrada namještaja za urede i poslovne prostore - izrada namještaja po mjeri

Kako biste se u svom uredu ili poslovnom prostoru osjećali komforno i udobno za vas možemo izraditi kompletan uredski namještaj. Bilo da opremate ured, razne poslovne prostore – trgovine ili možda kafiće spremni smo momentalno ponuditi naše usluge izrade namještaja po mjeri.

 

IZRADA UGRADBENIH ILI KLASIČNIH ORMARA

Izrada ugradbenih i klasičnih ormara - izrada namještaja po mjeri

Ugradbeni ormari po mjeri za razliku od klasičnih pružaju maksimalnu iskoristivost vašeg prostora, a mogu biti i neizostavni estetski element svakog prostora. Unutarnji raspored polica može varirati na bilo koji način, odnosno ovisno vašim potrebama, dok vanjska vrata mogu biti klizna ili klasična s ogledalima i u svim bojama te drugim zamišljenim varijantama.

 

IZRADA STOLOVA

Izrada stolova - Kuhinjski, blagavaonski, konferencijski, pisaći, računalni stolovi i stolići - izrada namještaja po mjeri

Za vas možemo izraditi stolove za kuhinje, blagavaonice, dnevne i dječje sobe te uredske stolove modernog ili klasičnog dizajna u svim varijantama boja i dimenzijama od najkvalitetnijih materijala dostupnih na tržištu. Specijalnost nam je izrada i montaža tzv. lebdećih stolova koji su učvršćeni direktno u zid i nemaju standardno postolje.

 

IZRADA KREVETA

Izrada kreveta po mjeri - izrada namještaja po mjeri

Krevet predstavlja najvažniji dio svake dječje ili spavaće sobe. Glavna odlika svakog dobrog kreveta mora biti udobnost, a zatim na red dolazi i estetika te moguće dodatne funkcionalnosti raznim nadogradnjama. Osim kreveta standardnih dimenzija za vas smo u mogućnosti izraditi i krevete po mjeri vanstandardnih dimenzija koji su u potpunosti usklađeni s potrebama vašeg prostora i svim drugim elementima.

 

IZRADU NAMJEŠTAJA PREPUSTITE PROFESIONALCIMA

ART PLAN – VAŠ PLAN